Verkoop schilderijen en populariteit Sander van Zijl nemen toe

Afgelopen maanden zijn er vijf schilderijen verkocht, waaronder twee formule 1 schilderijen(regenrace Max en regenrace Senna), een zeiljacht, een landschap en een schilderij van Tom Dumoulin. Dit alles is misschien geen toeval aangezien er meer tijd is gestoken in de verkoop van de schilderijen via Facebook en andere kanalen.

Er staan al weer enkele nieuwe schilderijen in de maak waaronder van Max Verstappen en een aantal landschappen. De stijl gaat wel iets veranderen, meer richting een wat losse concept art stijl. Maar nog steeds met zeer veel details.

Schilderij Formule 1 Max Verstappen

Vanwege de goede prestaties van Max in de Formule 1, en omdat ik eerder al fan was van zijn vader Jos ben ik weer een aantal schilderijen gaan maken.

Max Verstappen in de regenrace van Brazilie 2016.

Aryton Senna in zijn Mclaren Honda.

Neem bij interesse contact met mij op via info@sandervanzijl.nl.

ArtBlender galerie Montulet

ArtBlender
Olieverf op doek
( 50x70cm – 2015 )

Samen met Rob van der Lei en René Hazebroek is het kunstenaars collectief Artblender gevormd.
In Artblender worden de kunstwerken door alle drie de kunstenaars onder handen genomen, waardoor er verrassende resultaten ontstaan.

Al snel nadat de eerste drie kunstwerken klaar waren werd er contact gelegd met galerie Montulet in Gouda, na wederzijde interesse hangen daar nu drie prachtige Artblender meesterwerken.

Zwarte Ridder

Deze afbeelding is onderdeel van de concept strip De Zevende Draak door Django Mathijsen (schrijver van onder andere Robotbevrijdingsfront). Het is de Zwarte Ridder op zijn razendsnelle Thorstoel.